Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Малосмілянська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів відсвяткувала свій 50-річний ювілей.
25 листопада свій 50-річний ювілей гучно відзначила Малосмілянська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів. Святкування ювілею відбулося в рідних стінах закладу куди і завітали всі бажаючі привітати зі святом.
А їх було чимало: це і колишні випускники цього закладу, і сьогоднішні учні школи та їх батьки, і ветерани педагогічної праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку, друзі і партнери школи, працівники місцевої влади,представники відділу освіти, представники районної ради.

 Від адміністрації району, її виконавчого комітету та від себе особисто колектив школи з ювілеєм привітав голова Смілянської районної ради Грошев Володимир Володимирович та заступника голови райдержадміністрації з гуманітарних питань Глізніцов Сергій Володимирович. Чудові привітання звучали від представника районного відділу освіти Семеновської Ніни Олександрівни, яка побажала школі ще багато років творити свою славетну історію та подарувала колективу школи радіо мікрофони та передала вітання і подарунок від голови районної профспілки працівників освіти і науки Плясунової Ніни Григорівни.

Свої щирі вітання адресував іменинниці голова Малосмілянської сільської ради Пономаренко Іван Михайлович, який завжди підтримує школу у будь яких питаннях та подарував меблі для облаштування кабінетів.

Не лишилися осторонь і спонсори школи які завжди підтримують і надають допомогу, так і цього разу порадував школярів своїм солодким подарунком, приватний підприємець Тимченко Володимир Григорович.

Щирих привітань, подарунків та побажань на адресу іменинниці було дуже багато — і від випускників школи різних років, і від батьків сьогоднішніх та колишніх її учнів, і від партнерів закладу, в тому числі директора школи 1988-2012 років Федуна Анатолія Івановича, начальника районного відділу освіти з 1996 по 2004 років, ветерана праці Кравчук Людмили Адольфівни. Усі виступаючі говорили про ту особливу атмосферу, яка панує в цьому закладі та великий професіоналізм його педагогічного колективу. Недарма в своїй промові директор школи Пруденко Дмитро Олегович зазначив: "Школа — це живий організм. Це дух, це традиції, які творяться людьми".

Дмитро Олегович щиро подякував ветеранам школи, педагогічні надбання яких і сьогодні втілюються в життя, досвідченим та молодим учителям, які не зраджують своїй професії.

Стоячи присутні в залі вшанували пам’ять тих учителів, які вже відійшли у вічність. Своїми спогадами з присутніми поділилися вчителі та випускники школи.

Згадали і про шкільну династію, таланти та перше шкільне кохання, таких пар привітали символічними сердечками. Власноруч вишитою іконною та рушником привітала, талановита майстриня, випускниця школи Шарлай Євгенії.

Велику святкову програму до ювілею підготували сьогоднішні учні школи. Привітали ювілярів своїми виступами народний аматорський жіночий вокальний ансамбль Холоднянського будинку культури, вихованці Малосмілянського дитячого садочка «Дзвіночок». На при кінці свята ювілейний дзвінок пролунав з рук випускників 1968 року, а також всі гості свята були пригощенні короваєм, який спекла жителька села Клименко Галина Олександрівна та кожен отримав в подарунок календарик з фотографією рідної школи.

Свято тривало більше двох з половиною годин та, безумовно, залишило світлі спогади в серцях всіх, хто був на ньому присутній.

Завуч Малосмілянської ЗОШ І-ІІ ступенів
Танцюра А.В.

 

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]