Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Обласний семінар пілотних шкіл
2 листопада на базі КНЗ «ЧОІПОПП Черкаської обласної ради» відбувся обласний робочий настановчий семінар для пілотних шкіл щодо упровадження проекту Державного стандарту початкової загальної освіти. До участі в семінарі були запрошені учителі початкових класів, методисти, які відповідають за початкову ланку освіти та заступники директорів пілотних шкіл. У семінарі взяли участь заступник директора школи №3-колегіуму Наталія Жиганюк та вчителі пілотних класів Наталія Свір та Наталія Маценко.

 Учасники семінару переглянули та обговорили відеоролики про діяльність пілотних шкіл області, обмінялися думками з приводу організації навчального середовища в своїх навчальних закладах, обговорили питання «Модельна навчальна програма: реалізація, проблеми, ідеї, пропозиції...» у формі відкритого мікрофону, під час якого вносили свої пропозиції щодо побудови та реалізації Модельної навчальної програми. Під час практикуму «Кооперативне навчання» учасники семінару познайомилися з ігровими матеріалами для проведення вправ та їх застосуванням у роботі з учнями початкових класів.

Педагоги мали змогу переконатися у доцільності врахування теорії множинного інтелекту у плануванні інтегрованого навчання, виконуючи практичні завдання у групах.

Учасникам семінару були поставлені нові завдання для подальшої роботи за проектом.

Наталія Маценко, Наталія Свір, Наталія Жиганюк, учасники семінару

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]