Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Освітян району вітали з професійним святом
У прекрасну жовтневу пору року, коли шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, а червоні жоржини пломеніють над землею, приходить професійне свято – День працівників освіти. Це свято яскравих квітів, щирих привітань та душевних слів вдячності за безцінний скарб усього людства – знання. Відзначення Дня вчителя вже давно стало знаком всенародної шани та вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців. Це свято вшановує інтелект, професіоналізм, людяність, щирість душі та безмежну любов до дитини, яку Ви ведете від дитинства до зрілості, скрізь закономірні або неочікувані життєві труднощі. Навіть випускаючи своїх учнів у велике життя, ви назавжди залишаєтесь з ними, і ваша наука, ваш досвід, ваша любов підтримують цілком дорослих вже людей протягом усього життя.

 З цієї нагоди 5 жовтня в міському будинку культури відбувся урочистий захід, який зібрав працівників освітянської галузі з усієї Смілянщини. Привітати освітян з професійним святом завітали народний депутат України Сергій Рудик, перший заступник голови районної державної адміністрації Олексій Пєчніков, заступник голови районної державної адміністрації Сергій Глізнецов, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Василь Мельник.

За традицією, у цей святковий день кращих педагогів та колективи шкіл району за сумлінну працю, активну участь у розвитку національної освіти, впровадження сучасних методів навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівника освіти відзначено Грамотами Верховної Ради України, Почесними грамотами районної державної адміністрації.

Піднесеного настрою вчителям додав святковий концерт академічного симфонічного оркестру Черкаської обласної філармонії.
 
Дорогі працівники освітянської ниви!

Вкотре вітаємо вас з професійним святом. Прийміть щиру вдячність за сумлінну і таку необхідну для нас працю, за ваш ентузіазм і натхнення в роботі. Ми віримо у ваш талант, творчий неспокій і зі свого боку зробимо все можливе, щоб поліпшувались умови праці педагогів і навчання учнів, бо збудувати сильну державу можна лише за умови виховання високоосвічених і свідомих громадян.

Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, оптимізму. Нехай у ваших оселях панує добро і достаток, у душах – тепло і щедрість, творчість і наснага. Миру і злагоди усім вашим родинам.


 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]