Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Педагогічна конференція працівників освіти Сміли
Традиційно перед початком нового навчального року у Смілі проходить серпнева педагогічна конференція. У Будинку рад і цього року зібралася велика когорта творчих, талановитих педагогів, щоб перегорнути сторінки минулого та окреслити завдання на новий навчальний рік. Привітати працівників освіти завітали на конференцію секретар міської ради Віктор Федоренко, заступник міського голови Людмила Осейко, помічник народного депутата України Сергія Рудика, депутат районної ради Лідія Зайва, представники депутатського корпусу, начальники управлінь, відділів та служб виконавчого комітету Смілянської міської ради.

 Віктор Антонович подякував освітянам за вибір нелегкої професії, побажав терпіння, натхнення, злагоди, миру і добра, подальших успіхів, вручив молодим спеціалістам грошові винагороди.

Наталія Незнанова підсумувала роботу дошкільних, загальних, середніх закладів та позашкільної освіти за 2016 - 2017 рік та окреслила завдання на нових навчальний період. Щиро подякувала за розуміння та підтримку освітньої галузі секретарю міської ради Віктору Федоренку, народному депутату України Сергію Рудику, депутатському корпусу обласної ради та міської ради. Наталія Олексіївна зазначила, що завдяки спільним зусиллям влади, педагогів, батьків і громадськості вдалося досягти вагомих успіхів.

З щирими віршованими вітаннями на конференцію завітали найбажаніші гості, наймолодші учасники навчально-виховного процесу, - дошкільнята.

Присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні та всіх загиблих за незалежність нашої держави хвилиною мовчання. До пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та воїнів АТО поклали квіти керівник національного патріотичного виховання Будинку дитячої та юнацької творчості Віктор Шевченко та вчитель музичного мистецтва ЗОШ № 10, переможець міського, обласного та учасник всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2017» Олена Діденко.



 

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]