Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Смілянські школи активно долучились до «Найбільшого уроку у світі»
У 2015 році світові лідери затвердили 17 глобальних цілей, які мають на меті викорінити бідність, подолати нерівність та несправедливість та зупинити зміну клімату до 2030 року. На думку ЮНІСЕФ, для досягнення цих цілей діти повинні знати проблеми, які є глобальними і знаходити вихід.

 Ціль всесвітньої ініціативи «Найбільший урок у світі» - провести заняття у 100 країнах та ознайомити дітей у всьому світі із глобальними цілями.

Смілянські школи активно долучились до «Найбільшого уроку у світі» – проекту, організованого ЮНІСЕФ в Україні, що має на меті популяризацію Глобальних цілей сталого розвитку серед дітей та молоді.

 Про те, як має розвиватись світ до 2030 року та які виклики стоять перед міжнародною спільнотою, дізналися 650 смілянських школярів в 13 школах - учасниць проекту.

Використовуючи методичні матеріали, надані ЮНІСЕФ у школах міста було проведено 25 уроків, під час яких учні разом із учителями обговорювали 17 Глобальних цілей сталого розвитку, серед яких якісна освіта, захист планети, подолання бідності та мир і справедливість, гендерна рівність, проблема чистої води, а також визначали, як вони особисто можуть долучитись до реалізації цих цілей у своєму рідному місті. Тривалість найбільшого уроку у Смілі склала 1035 год.Після уроків всі бажаючі пройшли опитування у проекті ЮНІСЕФ U-Report.

Завдяки цьому проекту Смілянські школярі стали частиною глобального руху, спрямованого на інформування майбутнього покоління про його права, а також про проблеми та виклики, які вже стоять перед людством, а «Найбільший урок у світі» збільшився на 25 уроків, тривалістю 1035 год.

Щиро дякую всім учасникам проекту за співпрацю та проведення уроків. Тільки спільними зусиллями всіх нас ми зможемо подолати глобальні проблеми людства.

Автор та фото: Людмила Івченко

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]