Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Стежками рідного краю
В рамках Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання 22 березня в Костянтинівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів було проведено історико-краєзнавчий екскурс «Стежками рідного краю».

 Шкільний бібліотекар Любов Любченко та завідуюча Костянтинівською сільською бібліотекою розповіли учням 5-6 класів історію села Костянтинівка від заснування 1622 року до сьогодення.

 Діти дізналися про славну історію нашого села. Допомогли краще сприйняти інформацію електронна презентація та книжкова виставка за даною темою. Приємний сюрприз чекав на дітей наприкінці заходу – запрошена на захід місцева поетеса Тетяна Шугар-Благодарна познайомила дітей із своїми віршами, що присвячені селу Костянтинівка.

 Дорослі і діти зійшлися на тому, що наше село, зі своєю майже чотирьох віковою історією продовжує жити і розвиватися. Сьогоднішню історію нашого села пишемо ми, жителі села Костянтинівка. І яка вона буде – залежить від нас. Тож будемо спільними зусиллями розвивати наше село, робити його сучасним, затишним, комфортним, розумним, культурним – найкращим у світі куточком, бо ми тут народилися і живемо.

 За інформацією сектору культури райдержадміністрації

 

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]