20 жовтня 2017 року у ДНЗ “Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів” відзначали Міжнародний день кухаря та кулінара.
Була проведена тематична лінійка, на якій проводилась вікторина де учні змогли показати свої знання з кулінарії. Найкмітливіші учасники отримали заохочувальні призи та подарунки.
Разом з тим майбутні кухарі провели ярмарку-продаж вареників з різними начинками. Під веселу українську музику учні закладу мали змогу скоштувати національну страву.
В запеклій боротьбі на швидкість продажу вареників, перемогли учні групи № 15, які першими продали свої вироби.
У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх кухарів і кулінарів! Бажаємо Вам успішних шедеврів і заслуженою подяки Ваших клієнтів!
Автор та фото: Катерина Мельник
Була проведена тематична лінійка, на якій проводилась вікторина де учні змогли показати свої знання з кулінарії. Найкмітливіші учасники отримали заохочувальні призи та подарунки.
Разом з тим майбутні кухарі провели ярмарку-продаж вареників з різними начинками. Під веселу українську музику учні закладу мали змогу скоштувати національну страву.
В запеклій боротьбі на швидкість продажу вареників, перемогли учні групи № 15, які першими продали свої вироби.
У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх кухарів і кулінарів! Бажаємо Вам успішних шедеврів і заслуженою подяки Ваших клієнтів!
Автор та фото: Катерина Мельник
Схожі матеріали
Популярні теми
Публікації
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.