Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
«У школу з радістю»: Смілянські діти пройшли посвяту у першокласники
30 серпня Вже традиційно пройшла посвята у першокласники дітей з особливими потребами, дітей учасників АТО, дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей сиріт.
 Цього року акція «У школу з радістю» для діток, яким цього року пощастило йти до першого класу пройшла у затишному ресторані «Grand Park». Організатори Смілянський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей там молоді подарували дітям незабутнє свято та привітали з важливою подією у їхньому житті.

 Цей довгоочікуваний день для дітвори – 1 Вересня, свято Першого дзвоника, день знань, діти чекають з нетерпінням, а особливо – першокласники, для яких сьогодні відкривається перша сторінка великої книги Знань. Тому й прийшли вони такі урочисті, схвильовані й радісні.

Під час цікавої святково-розважальної програми, підготовленої працівниками будинку дитячої та юнацької , дітки активно відгадували загадки, уважно слухали оповідки, з цікавістю приймали участь у ігрових вправах та розминках.

Учасники свята – першокласники, отримали від організаторів надзвичайно смачний солодкий стіл з випічкою, цукерками, печивом і фруктами а також набори канцелярського приладдя. Діти були дуже задоволені і радісні.


Надзвичайно приємно, що на наше свято завітали бажані гості – Олександр Коваленко (БФ «Сила любові») та Анна Лихвар (ГО «Спілка батьків дітей-інвалідів»), які щиро привітали і побажали усім дітям успіхів у навчанні, добрих друзів, гарних оцінок , щасливих усмішок і мирного неба, підкресливши, що доброта і любов - головне, що ми повинні дарувати нашим дітям, вручивши дуже гарні подарунки.

Також хочемо висловити слова вдячності людям без яких це свято не було б таким насиченим і радісним ПП Липко В.І., Поліграфічний центр «Піксель», Магазин одягу «Vintage», Магазин «Прикраса», Прокат Картинг "Street Kart".

Сподіваємося, свято надало сили та наснаги на навчання цим дітям і святковий настрій не покидатиме школярів ще довго, тому і до школи вони ходитимуть – з радістю!

 Смілянський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

 

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]