Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
В СМІЛЯНСЬКІЙ ШКОЛІ ПРОВЕЛИ ШОУ ДІДА МОРОЗА ТА СНІГУРОНЬКИ
Напередодні новорічних свят, коли всі із нетерпінням чекають на ДІДА МОРОЗА і СНІГУРОНЬКУ та очікують дива, на сцені школи №11 стрілися 5 пар головних новорічних героїв, щоб показати свою активність, креативність, почуття гумору, винахідливість, веселість.

 Конкурс на кращого Діда Мороза й Снігуроньку серед 7-х та 8-х класів зруйнував стереотипи про спокійного старенького дідуся та його слухняну онучку, бо на сцену вийшли креативні, запальні, жартівливі та сучасні казкові пари. Вони себе представляли, танцювали, створювали святкові екібани та складали фантастичні твори, грали з залом та демонстрували своє вміння бути чарівниками на новорічному святі.

 Учасники конкурсу – учні шкіл – показали свою універсальність. У час, коли в школах напружена пора – кінець семестру, шкільні новорічні свята – учні разом зі своїми класними керівниками знайшли дорогоцінні години, щоб якісно підготуватись до конкурсу.

Кожна пара була особливою, у кожній були свої родзинки. Товариськістю та підтримкою вирізнилась перша пара, виваженістю – друга, у творчому конкурсі – написанні казки – відзначилась третя пара, артистизмом та активністю групи підтримки – четверта пара, творчим задумом – п’ята. Глядачі підтримували оплесками учасників, танцювали разом з ними. Запальними були танцювальні номери, які підготували групи підтримки кожної пари.

Традиції святкування Нового року отримали сучасний вигляд. Альтернативні новорічні герої побажали у прийдешньому році усім нових звершень та нових успіхів.

 

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]