Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВЧИТЕЛЬ СМІЛЯНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ СТАЛА УЧАСНИЦЕЮ МІЖНАРОДНОГО ФОРУМУ-ПРАКТИКУМУ
18 листопада в Києві відбувся ІІІ Міжнародний освітній форум-практикум, в якому взяла участь вчитель Смілянської гімназії ім. В.Т.Сенатора Наталія Миколаївна Власик.
 Організатори та натхненники форуму – Олена Дворицька та Олена Дубас-Хорнюк.

 «Цей форум об’єднав мрійників і мрійниць з усієї України. Педагоги, освітяни, батьки – всі ті, хто ПОРУЧ з дітками, отримали сучасні методики, підходи, знання у сфері освіти, розвитку особистості від різноманітних іноземних і українських фахівців. Надзвичайно позитивна атмосфера форуму, нові ініціативи, ідеї, знайомства – це те, що дає можливості для розвитку, професійного зростання, ефективної діяльності, самовдосконалення вчителя.

Виступи спікерів з Німеччини, Угорщини, Франції, України були настільки цікавими, а питання, які вони розглядали, актуальними і важливими, що важко було зробити вибір, до якого тренера хочеться піти, адже більшість тренінгів проводились одночасно.

Особисто для мене цікавою була тема «Щастя як мета освіти» (спікер Вікторія Андрієвська), що змусила по-іншому подивитись на освітній процес і на сімейні цінності вцілому. Виявляється, будь-яку проблему можна вирішити (адже ми живемо в час величезних можливостей), перетворивши проблему на задачу.

Дуже сподобалась технологія «Шість капелюхів мислення» (спікер Діана Кебас), яку можна застосовувати і в навчальному процесі, і в «домашньому» вихованні, адже завдяки їй батьки зможуть краще зрозуміти своїх дітей і по-іншому реагувати на будь-яку життєву ситуацію.

Поринули у творчу атмосферу під час тренінгу Олени Загребіної «Поезія як світогляд», яка показала можливості для розвитку творчих здібностей дітей.

І в кінці робочого дня ми потрапили в дитинство, адже казкову атмосферу було створено спікером Оленою Науменко на тренінгу «Приходьте пограємось, або ігрова терапія для дорослих та дітей».

Отже, отримавши величезний досвід, почувши безліч нових ідей, будемо втілювати мрії разом!», ділиться враженнями учасниця форуму.

Прес-центр гімназії
 

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
24.04.2024, 14:56
За апеляцією прокурора грабіжника, який напав на літнього чоловіка, засуджено до реальної міри покарання
24.04.2024, 14:54
Розмитнення авто в Дії: Парламент проголосував за законопроект у першому читанні
24.04.2024, 14:43
Українців закликали до заощадження електроенергії

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]