Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
За досвідом - у Тернівську школу
16 лютого 2018 року на базі первинної профспілкової організації Тернівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Смілянської районної ради Черкаської області (директор Шулежко А.В., голова первинної профспілкової організації Приймак Ю.В.) відбулося розширене засідання президії та навчання для голів профкомів закладів освіти.

 Зустріч відбулася тут невипадково, оскільки, за підсумками спільної діяльності адміністрації і первинної профорганізації закладу освіти роботу трудового колективу Тернівської школи у грудні 2017 року було пошановано профспілково-освітянською нагородою - обласною премію та дипломом організації Профспілки працівників освіти і науки України імені Народного вчителя О.А. Захаренка. Також колектив став лауреатом районного та обласного етапів Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію Профспілки працівників освіти і науки України.

Засідання президії провела член ЦК, голова Смілянської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Н.Г. Плясунова.

У роботі президії брали участь: голова ради ветеранів працівників освіти району, колишня начальник відділу освіти Л.А. Кравчук, депутат районної ради, директор Тернівської школи А.В. Шулежко, його заступники – О.В. Гончаренко, Л.А. Шумейко, директор Куцівської школи Є.В. Кердань, голови первинних профорганізацій.

На розширеному засіданні президії було підведено підсумки роботи Смілянської районної організації Профспілки за 2017 рік з усіх основних напрямків статутної та фінансової діяльності.

Також було затверджено основні заходи спільної діяльності щодо захисту трудових, соціально-економічних, правових, морально-духовних та оздоровчих прав членів профспілки галузі освіти району на 2018 рік.

Особливу члени президії приділили питанню щодо виконання умов галузевих угод та колективних договорів у розділах: нормування, оплата праці, соціальне партнерство, гарантії, пільги, компенсації членам профспілки у період реформування галузі освіти та щодо виконання урядової постанови від 11.01.2018 року №22.

На прикладі презентації роботи голови профкому Тернівської школи Ю.В. Приймак відбулося навчання для присутніх із питань ведення та оформлення документації, інформаційного куточка, кабінету голови профкому та кімнати психологічного розвантаження для працівників, оснащення музейних експозицій і куточків з історії закладу освіти та ін. актуальних питань роботи голови первинки.

Учасникам було запропоновано чудовий концерт та вітання від учнів та учителів закладу.

Зустріч відбулася на високому рівні!

Колектив членів Профспілки Тернівської школи ще раз засвідчив свою творчість, потужність, єдність і дієвість.

Разом ми - сила!

За інформацією Смілянської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України

 

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]